Клиентите за нас

.....Без съмнение, през настоящия век Интернет се превърна в най-използваната платформа за комуникация. Днес по-голямата част от хората прекарват работното си свободното си време пред компютрите си в Интернет. Сайтовете за социални контакти заменят срещите с приятели, а  търсенето на информация в Интернет вместо в книги и други алтернативни методи се превръща в норма. Именно затова рекламодателите виждат огромен потенциал за маркетинг и рекламиране на различни продукти и услуги в Интернет. Онлайн рекламата с помощта на Интернет е сравнително нова идея.

Интернет публичността може да се разглежда като промотиране чрез Интернет, за осигуряване на маркетингови комуникации, за привличане на потенциалните клиенти. Има много примери за този метод, като например, реклама в социалната мрежа. Тя се състои от много компоненти. Електронна поща, уеб банери, реклами на сайтове за социални контакти, реклами на собствения сайт на производителя, изскачащи реклами, реклами чрез свързани с Интернет разклонения, онлайн класифицирана реклама - всичко това е част от онлайн рекламата.

 Благодаря Ви за добре написана курсова работа.Мартин К. София

Основоположниците на ЕС

Следните далновидни лидери са вдъхновили създаването на Европейския съюз, в който живеем днес. Без тяхната енергия и мотивация не бихме живели в сферата на мира и стабилността, които приемаме за даденост. От борци в съпротивата до адвокати, основоположниците са били група от различни хора с еднакви идеали: мирна, обединена и просперираща Европа. Освен основоположниците, описани по-долу, е имало и много други, които са работили за идеята и са вдъхновявали европейския проект. По тази причина разделът за основоположниците все още е в процес на разработка.

 Невероятен професионализъм, Благодаря ви, Невена. М.

Технологичната революция в днешно време промени изцяло начина на живот на всички членове на обществото. Тези, които най-много са повлияни от новите технологии, са децата и тийнейджърите. През по-голямата част от деня децата са пред лаптопи, смартфони или други технологични устройства. Новите технологии са достъпни почти за всички.  Тийнейджърите са станали зависими от технологиите и те се превърнаха в неразделна част от ежедневието на много хора. Навсякъде хората носят устройства или приспособления, като например телефони, лаптопи и други технологични устройства за комуникация или за други цели. Способността за общуване лице в лице е силно намалена. За зависимия е много по-лесно да общува чрез помощта на своето устройство отколкото да изказва вербално своето мнение, мисли и чувства. Често срещано явление е група приятели да седят заедно в една стая или на пейка в парка и да общуват помежду си чрез своите устройства, а не да си разговарят.

Имам отлична оценка, благодаря за хубаво написаната дипломна работа. А. В.

Как изобретява Стив Джобс  и неговите иновации

В света на Стив Джобс изобретяването е задача, по която работи цял екип.Стив разбира едно много важно нещо –изобретението не е задача за цял екип, но трябва и да се пропагандира. Джобс създава т.н Теория за цялостната работа на продукта“.Според тази теория немогат да се произвеждат продукти , които отговарят на очакванията ,ако компанията създаваща хардуера не създава и софтуера.

До 2000 Apple се изправя пред предизвикателството за цялостно разработване на продуктите си. Macintosh все още притежава по-малко от 3% от пазара на компютри. Стив обаче иска да притежава онези приложения , които биха могли да привлекат потребителите на Windows към Mac.

Винаги решен да прави всеки продукт възможно най-опростен Стив събита най-добрите инженери, за да разработят новия I Phone. Той всъщност иска да създаде един опростен продукт, който пак да е компютър , но лесен за използване. Знаем ,че основата на това Джобс да е печеливш новатор с  простотата.

Качество и професионализъм. Благодаря ви.Васил. Р. Пловдив